1. Maj – Palić

Palićko jezero se nalazi na samo 8km od Subotice, pored mesta Palić. Jezero je eolskog porekla i predstavlja najveće jezero u Srbiji nastalo prirodnim putem.

 

Polazak iz Beograda u jutarnjim časovima. Palić, jezero i naselje sa istim imenom, nalazi se 8 kilometara istočno od Subotice. On uvek nudi nešto novo i neponovljivo, a svake sezone su sadržaji na njemu sve bogatiji. Izvanredni objekti sa početka 20. veka (Vodotoranj, Velika terasa, Ženski štrand i Muzički paviljon), prelep park, prepoznatljivo jezero kao i mir i tišina, čine Palić idealnim prostorom za odmor i uživanje. Takozvana „Palićka tura“ traje oko pola sata, u zavisnosti od toga da li želite da posetite i Zoološki vrt. Redosled znamenitosti sledi pravac od svečane kapije-Vodotornja, prateći zamišljenu stazu u obiliku slova „U“ koja se završava kod Zoološkog vrta. Mogućnost organizovanja ručka u vili „Viktorija“. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Oko 16h polazak u vinariju „Zvonko Bogdan“. Vinarija „Zvonko Bogdan“ se nalazi na istočnoj obali jezera Palić, na samom severu Srbije i izgrađena je u stilu secesije karakteristične za tradicionalnu arhitekturu Palića. U svojoj unutrašnjosti Vinarija „Zvonko Bogdan“  krije najmoderniju francusku tehnologiju, a enterijer vinarije uređen je po uzoru na francuske vinske zamkove. Obilazak vinarije i degustacija vina (tri vrste vina- classic line). Degustaciju vina upotpuniće i raznovrsna ponuda Wine plattera (u cenu uključen Basic Wine platter).  Polazak za Beograd u kasnim popodnevnim časovima. Dolazak u Beograd u večernjim časovima.

 

Cena aranžmana iznosi : 2.490,00 rsd

 

NAČIN PLAĆANJA:
* 30 % prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pred put
* platne kartice: VISA, MAESTRO, MASTER, DINA

* čekovima građana na 2 mesečne rate (april, maj) bez uvećanja

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

* prevoz autobusom visoke turističke klase (visokopodni ili double decker,klima,audio/video oprema) na navedenoj relaciji;

* posetu vinariji “Zvonko Bogdan” (degustacija tri vrste vina I basic platter);

*  usluge stručnog pratioca grupe tokom putovanja;

* troškove organizacije

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

* ulaznice (Zoološki vrt 300,00 din)

* individualne troškove;

* putno zdravstveno osiguranje

 

OPŠTE NAPOMENE:

 • Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska
 • Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije sedam dana pre polaska na putovanje, ili agencija preuzima pravo na spajanje grupe sa drugom agencijom.
 • Organizator putovanja ima garanciju putovanja u visini 300.000 EUR – kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene opštim uslovima putovanja i programom putovanja
 • Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarimau toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u autobusu nije preporučljivo, jer prevoznik ne odgovara za iste! U slučaju obijanja autobusa, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašćenih osiguravajućih kuća. Organizator putovanja ne može odgovarati, niti se organizatoru putovanja pišu prigovori, u slučaju ovih nepredviđenih okolnosti.
 • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu)
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje je obavezno za pojedine destinacije. Savetujemo Vas da isto posedujete za sva vaša putovanja, jer u suprotnom sami snosite odgovornost za eventualne posledice prilikom kontrole države u koju putujete, kao i kontrole u državama kroz koje prolazite.
 • Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podređeno. Prema tome potrebno je jasno sagledavanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju, neutralni po svom sadržaju, temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati, i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladno i sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje među putnicima i osećaj kolektivizma.

 

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 55 PUTNIKA

krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana pre datuma polaska.

uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke Agencije LUI TRAVEL I YUTA-e licenca broj OTP 38/2016

 

Program broj 03-TN/2019 od  24.01.2019.

Poslovnice: Novi Beograd ul. Jurija Gagarina br. 12a lok 7 Belvill zgrada Iris; Banovo brdo  ul. Požeška br. 79-I sprat TC City hall; Kruševac- ul. Majke Jugovića br. 29; Novi Sad-ul. Jevrejska br. 14b lok 3.

Za kilometar ispred svih…

LUI TRAVEL

Izdvajamo slične ponudeKanjon Uvca nalazi se između Sjenice i Nove Varoši, između planina Javor i Zlatar. Poznat je po svojim uklještenim meandrima, koje je reka usekla u krečnjačku stenu. Osim meandara, poznat je i po tome što se u njemu gnezdi beloglavi sup, jedna vrsta lešinara impozantne veličine, koja je pre dve decenije skoro izumrla. U kanjonu danas živi oko tri stotine primeraka beloglavog supa.
Krupajsko vrelo se nalazi u istočnoj Srbiji i predstavlja jednu od prirodnih retkosti i obeležja ovog kraja. Svojom jedinstvenom lepotom, ovo izvorište, koje na površini stvara kraško jezero, neodoljivo mami u carstvo šuma, voda i čistog planinskog vazduha. Lekovite vode termalnog izvora, koje se mešaju sa hladnom izvorskom vodom Krupajskog vrela, upotpunjuju sliku ovog bajkovitog predela.
1. Maj – Istanbul
već od 119€
Svetski grad, Istanbul, savršen spoj Istoka i  Zapada, grad koji bi svako trebao posetiti makar jednom u životu.  Jedini je grad koji se proteže na dva kontinenta. Prepleten kulturama Evrope i Azije,novog i starog, modernog i istorijskog. Obeležile su ga četiri velike civilizacije: rimska, grčka, vizantijska i osmanlijska. Danas je grad koji broji preko 13 miliona stanovnika. Preveliki broj znamenitosti ...
Mreža agenata

Naše usluge možete iskoristiti i preko subagenata u najbližem gradu

Kursna lista

Cene ponuda uskladujemo sa prodajnim kursom ProCredit Banke za euro

Array
(
  [kupovni] => 0
  [srednji] => 0
  [prodajni] => 0
)
								

1 € = 0 RSD