Krupajsko vrelo

Homoljski kraj je poznat kao velika ekološka oaza. Krupajsko vrelo predstavlja jednu od prirodnih retkosti i obeležja ovog kraja. Svojom jedinstvenom lepotom, ovo izvorište, koje na površini stvara kraško jezero, neodoljivo mami u carstvo šuma, voda i čistog planinskog vazduha. Lekovite vode termalnog izvora, koje se mešaju sa hladnom izvorskom vodom Krupajskog vrela, upotpunjuju sliku ovog bajkovitog predela.

Krupajsko vrelo se nalazi u istočnoj Srbiji, u zapadnom podnožju planine Beljanice, sa desne strane Krupajske reke, između sela Milanovac i Krupaja, oko 35 km od Žagubice. Pristupačno je asfaltnim putem koji povezuje Krepoljin i Despotovac.

TERMIN:

 

11.11.2018.

 

PROGRAM

 

 

Polazak iz Beograda u jutarnjim časovima, sa dogovorenog mesta. U istočnoj Srbiji, u podnožju planine Beljanice, nalaze se dragulji prirode kakvi se na prvu pomisao mogu naći samo u bajkama. U pitanju su kraška vrela. Od ovih dragulja, dva zaslužuju da im se posveti posebna pažnja. U Žagubici, na mestu gde se Beljanica spušta u Homoljsku kotlinu, nalazi se vrelo Mlave, i na oko 35 kilometara od Žagubice, u zapadnom podnožju planine, u dolini Krupajske reke, leži skriveno Krupajsko vrelo.Na nadmorskoj visini od 220 m, zaštićeno netaknutom prirodom zapadne strane Beljanice, izbija Krupajsko vrelo. Iako je i sam homoljski kraj poznat kao velika ekološka oaza, Krupajsko vrelo se i dalje smatra jedinstvenom pojavom. Po dolasku imaćete priliku da prošetate kroz ovaj nestvarni predeo, uživate u cvrkutu ptica, prečistom vazduhu i nestvarno čistoj vodi. Imaćete priliku da otkrijete čitavo carstvo Krupajskog vrela. Po završenom obilasku, biće organizovan ručak. Specijalitet kuće je pastrmka iz ribnjaka restorana koju gost po želji može sam da upeca. Nakon ručka, slobodno vreme za individualne aktivnosti. Dolazak u Beograd/Novi Sad, u večernjim časovima.

 ARANŽMAN OBUHVATA

– prevoz modernim turističkim autobusima (klima, audio/video, ozvučenje, dvd);
– ručak u restoranu „Krupajsko vrelo“. Meni: specijalitet kuće (pastrmka 500gr), salata po izboru, dva pića (domaća alkoholna ili bezalkoholna) i dezert.
– stručno vođstvo puta (licencirani turistički vodiči) za svaki autobus;
– troškove osiguranja;
– troškove organizacije putovanja.

 

Cena aranžmana za polazak iz Beograda iznosi: 2.200,00 rsd

Cena aranžmana za polazak iz Novog Sada iznosi: 2.500,00 rsd

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja agencije „LUI TRAVEL“ (YUTA standard)

Ovaj program je rađen na bazi minimum 50 plutnika

Program broj 11-ZB/2018 od 28.09.2018.

Za kilometar ispred svih…

Lui Travel

Lui Travel preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog osiguranja. U poslovnicama Lui Travela moguće je pribaviti polisu osiguravača TRIGLAV OSIGURANJE A.D.O.

Mreža agenata

Naše usluge možete iskoristiti i preko subagenata u najbližem gradu

Kursna lista

Cene ponuda uskladujemo sa prodajnim kursom ProCredit Banke za euro

Array
(
    [kupovni] => 0
    [srednji] => 0
    [prodajni] => 0
)
								

1 € = 0 RSD