loader image

Rezultati pretrage

#HALKIDIKI Mina duplex

Mina duplex(stan)

N/A
5

Duplex se nalazi u mirnom delu Haniotia površine 89m²drugi red od plaže (250m) ,od centar je udaljen 150m gde se nalaze raznovrsne prodavnice i restorani. Pozicioniran je na drugom spratu zgrade ,na dva nivoa.Terasa na spratu pruža nezaboravan pogled ka celom Haniotiu i pogledom na more sa garniturom i ljuljaškom za uživanje . Duplex se sastoji od dnevne sobe koja je prostrana sa trpezarijskim stolim i stolicama kopletno opremljenom kuhinjom sa rernom,šporetom staklokeramičom ravnom pločom ,velikim frižiderom sa zamrzivačem ,mašinom za pranje sudova i kuvalom za vodu.Tri spavaće sobe sa plakarima za odlaganje stvari i francuskim ležajevima,kupatilom sa tuš kabinom .
U spavaćim sobama su francuski ležajevi dimenzija 140x200cm,160x200cm140x200cm, dok se u okviru prostrane dnevne sobe nalazi ugaona garnitura na razvlačenje (za dve osobe) koja ima izlaz na terasu opremljena stolm sa šest stolica i prelepim pogledom ka moru.
U ovom klimatizovanom smeštaju gostima je na raspolaganju besplatan WiFi, TV smart, veš mašina,usisivač kao i kompletno opremljena kuhinja za spremanje hrane .
Gosti ulaze u čist smeštaj sa peškirima i tokom boravka se sami staraju o higijeni.
Za rezervacije od pet i više noćenja peškiri i posteljina se menjaju petu noć za čiju su promenu zaduženi sami gosti.
Ispred objekta ima dovoljno mesta za parking.
Izuzetna prostrani duplex na dva nivoa idealan je za odmor više porodica ,parova ,kao i omladini sa većim društvom.

#HALKIDIKI Mato`s duplex

Mato`s duplex(stan) Hanioti 20m od plaže

N/A
5

Duplex se nalazi na idealnoj poziciji u Haniotiu površine 58m²,ispred glavnog trga ,prema moru na 20m od plaže. Sa jedne strane ovog kompleksa je perfektno sređeno dvorište, dok se sa druge strane nalazi park kao i šetaliste koje vodi ka plaži. Pozicioniran je na prvom spratu i pruža nezaboravan pogled sa jedne terase ka moru ,parku i crkvi terasa poseduje sto sa šest stolica i tendu gde možete uživati u samom pogledu,dok druga terasa pruža pogled ka prelepo sređenom dvorištu punog zelenila i garniturom za uživanje.
Sastoji se od dnevne sobe kompletno opremljenom kuhinjom sa rernom,šporetom digitalne ravne ploče, velikim frižiderom sa zamrzivačem i kuvalom za vodu ,trpezarijskim stolim i stolicama, 2 spavaće sobe ,kupatilom sa tuš kabinom. U spavaćim sobama su francuski ležajevi dimenzija 160x200cm i 140x200cm , dok se u okviru dnevne sobe nalazi ugaona garnitura na razvlačenje (za dve osobe).
Iz samog dvorišta može se izaći direktno na plažu,gostima su dostupni tuševi koji se nalaze u dvorištu kako bi očistili pesak od plaže.
U ovom klimatizovanom smeštaju gostima je na raspolaganju besplatan WiFi, TV smart, veš mašina, kao i kompletno opremljena kuhinja.
Gosti ulaze u čist smeštaj sa peškirima i tokom boravka se sami staraju o higijeni.
Za rezervacije od pet i više noćenja peškiri i posteljina se menjaju petu noć .
Ispred objekta ima dovoljno mesta za parking.
Izuzetna lokacija ovog duplexa pruža mogućnost nezaboravnog odmora kako porodicama,tako i parovama ,kao i omladini sa većim društvom.