">

Hotel Leonardo 4*

Hotel Leonardo 4* se nalazi pored privatne plaže sa besplatnim korišćenjem ležaljki i suncobrana, na 9 km od centra Drača. Uz besplatan bežični internet i besplatan parking, nudi restoran, fitnes centar i klimatizovani smeštaj. Sve sobe i apartmani sadrže televizor s ravnim ekranom s kablovskim kanalima i sef. Svaka jedinica poseduje sopstveno kupatilo sa tušem ili kadom. Stajalište lokalnog autobusa udaljeno je 20 m.

USLOVI PLAĆANJA:  Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem  kursu  Narodne banke Srbije  na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski najkasnije 15 dana pre početka aražmana, platnim i debitnim karticama, čekovima građana na šest mesečnih rata zaključno sa  (25.12.2021.) prilikom rezervacije deponovati čekove bez uvećanja cene aranžmana,administrativnom zabranom.U slučaju značajnih promena na monetarnom tržištu, nerealizovani deo cene aranžmana podleže  promeni.

PROGRAM PUTOVANJA :

1. dan Polazak iz Beograda sa dogovorenog mesta, u unapred dogovoreno vreme. Putovanje autoputem Miloš Veliki preko Preljine, Kraljeva i Raške ka Novom Pazaru. Vožnja kroz Kosovsku Mitrovicu, Vučitrn, Prištinu i Prizren prema Tirani i Draču sa povremenim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

2. dan Ulazak u Albaniju u ranim jutarnjim satima. Nastavak puta do Drača. Dolazak u Drač u prepodnevnim satima. Smeštaj u odabrani hotel (ulaz u sobe posle 14:00).

2.-8. dan Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge – 7 noćenja

8. dan Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela do 09:00. Slobodno vreme do polaska.

U poslepodnevnim satima polazak za Srbiju. Noćna vožnja kroz Albaniju i Srbiju sa povremenim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalosti. 9. dan Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj usluga.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA: 

-smeštaj u izabranom hotelu – 7 noćenja na bazi odabrane usluge,

– prevoz visokopodnim turističkim autobusom ili dabldekerom (TV, VIDEO, DVD, AC, WC; visokopodni ili dabldeker) na relaciji prema programu

– besplatnu upotrebu klima uređaja

– usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka,

– troškove organizacije i vođstvo puta.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA: 

-boravišnu taksu (plaća se u agenciji) – 1 € po osobi po danu za odrasle, deca do 11,99 god ne plaćaju boravišnu taksu

-međunarodno putno zdravstveno osiguranje

–  individualne troškove

AUTOBUSKI PREVOZ:

Uključen je u cenu aranžmana. Datum polaska je dan ranije od datuma u tabeli. Priključenje putnika na svim stajalištima i benzinskim pumpama duž auto-puta.

Po zakonu o saobraćaju RS, svaki putnik mora imati svoje sedište.

 

VAŽNO: Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge po izboru iz tabele, samo prilikom rezervacije aranžmana!!! Strogo je zabranjeno unošenje hrane i pića u hotele! Organizator putovanja ne garantuje spratnost i broj smeštajne jedinice. Obaveza organizatora nije prenos prtljaga od autobusa do smeštajnog objekta.

DOPLATA za jednokrevetnu sobu: 80 % na cenu ugovorenog aranžmana u zavisnosti od hotela

 U slučaju promene broja korisnika u okviru ugovorene smeštajne jedinice (odustanka nekog od putnika iz ugovora ), obavezna je korekcija strukture smeštajne jedinice, a shodno tome i cene aranžmana po važećem cenovniku.

Promena datuma putovanja, kao i promena hotela, računa se kao otkaz putovanja.

OPIS SMEŠTAJNIH JEDINICA (slike smeštaja su dostupne u agenciji ili na web-stranici www.luitravel.rs)

VAŽNA NAPOMENA: U slučaju da ugovorena rezervacija hotela, usled objektivnih okolnosti, ne bude potvrđena od strane hotelijera u roku od 48h  (ne računajući subotu i nedelju) orgranizator putovanja zadržava pravo da o tome obavesti putnika, koji može odustati od aranžamana ili izvršiti promenu rezervisanog objekta.

 

NAPOMENE: – Cena je garantovana samo za uplatu celokupnog iznosa, odnosno garantovan je samo iznos uplaćene akontacije,a ostatak je podložan promeni

– Raspored soba se vrši isključivo na recepciji po dolasku u hotel

– Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)

 – Lui travel zadržava pravo da potpiše drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama tj. sindikatima sa kojima agencija zaključi poseban ugovor

– Maloletna lica, ukoliko putuju bez oba ili sa jednim roditeljem, moraju imati saglasnost roditelja koji ne putuje overenu u opštini ili sudu

– Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede

    potrebne uslove i isprave

 – Preporuka je da se putnici sa novim crvenim pasošima informišu o uslovima ulaska u zelje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) a web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju – Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije – Građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova, vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju

– agencija ne snosi odgovornost za sve informacije date usmenim putem, kao i za informacije dobijene od strane subagenta (posrednika u prodaji aranžmana). Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije i na sajtu organizatora putovanja

– Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene na monetarnom tržištu, promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima

 – Klijenti su u obavezi da se upoznaju sa ugovoreni programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja, i da svojim potpisom na prijavi/ugovoru o putovanju daju saglasnost sa istom

 

 

OPIS HOTELA :

Hotel IBIZA 3* je veoma popularan objekat za porodični odmor. Nalazi se na 13 km od centra Drača, na 50 m od peščane plaže, iza hotela Albanian Star. U zgradi se nalaze samo smeštajne jedinice, a gostima hotela su na raspolaganju svi sadržaji hotela Albanian Star. Usluga: Noćenje sa dručkom (švedski sto-samoposluživanje), polupansion (švedski sto-samoposluživanje), pun pansion (švedski sto-samoposluživanje) i all inclusive usluga (švedski sto-samoposluživanje).Sve sobe su opremljene klima uređajem, LCD TV-om, mini barom, telefonom, sefom (na upit), kupatilom, fenom za kosu i terasom.

 

Hotel SUN 3* udaljen je oko 3 km od centra Drača i 20 m od peščane plaže. Svojom pozicijom hotel Sun je  idealna bazu za posetu Draču.  Sve sobe su modernog dizajna, poseduju klima-uređaj, flat-screen TV sa satelitskim kanalima i balkon. U okviru hotela nalazi se parkin za određeni broj vozila.

 

Hotel Sanremo 3* se nalazi u mestu Škembi i Kavajes na oko 11km od centra Drača. Udaljen je oko 700 m od mora i plaže. Hotel poseduje recepciju ,restoran – piceriju, bar, parking, bespaltan Wi-fi. Sobe su standardne dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene TWC –om, fenom, TV-om, klimom, neke sobe su sa balkonom ili terasom.

 

Hotel Kadrisa 3* se nalazi na 250 m od plaže i nudi restoran koji služi tradicionalna jela. Centar Drača sa poznatim amfiteatrom Drač udaljen je oko 6 km. Dostupan je besplatni WiFi. Sve sobe su klimatizovane i imaju balkon. Svaka smeštajna jedinica sadrži flat-screen TV sa kablovskim kanalima i mini-bar. Kupatila poseduju tuš. Ostali sadržaji koje nudi hotel Kadrisa uključuju kafe bar sa prostranom terasom smeštenom u bujnom vrtu. Na raspolaganju je i dečije igralište. Kompleks nudi besplatan parking.

Hotel Fiore 3*– je smešten u Draču, na 300 m od plaže. Hotel nudi smeštaj sa restoranom, besplatan privatni parking, bar i privatni prostor na plaži. Hotel ima porodične sobe. Sobe u hotelu sadrže radni sto, flat-screen TV i sopstveno kupatilo. Sobe u hotelu Fiore imaju klima-uređaj i garderober.

Hotel Horizont 4* nalazi se na 6 km od centra Drača, na 200 m od peščane plaže. Hotel poseduje recepciju, besplatan wifi internet u javnim delovima hotela, restoran, bar, otvoreni bazen sa delom za decu, bar pored bazena, spa centar, parking…Korišćenje suncobrana i ležaljki oko bazena su uključeni u cenu. Usluga: Noćenje sa dručkom (švedski sto-samoposluživanje), polupansion (švedski sto-samoposluživanje), pun pansion (švedski sto-samoposluživanje) i all inclusive usluga (švedski sto-samoposluživanje).

 

Hotel Albanian Star 4* nalazi se na samoj plaži, na 13 km od centra Drača, u delu koji se naziva Golem. Hotel poseduje recepciju, besplatan wifi internet u javnim delovima hotela, restoran, bar, otvoreni bazen sa delom za decu, bar pored bazena, bar na plaži, fitnes centar, sef na recepciji (uz doplatu na licu mesta), parking… Korišćenje suncobrana i ležaljki oko bazena su uključeni u cenu. Noćenje sa dručkom (švedski sto-samoposluživanje), polupansion (švedski sto-samoposluživanje), pun pansion (švedski sto-samoposluživanje) i all inclusive usluga (švedski sto-samoposluživanje).

 

Hotel Elba 4*– je smešten u oblasti plaže Škembi i Kavajes na 20 km dugoj plaži i poseduje recepciju, igralište za decu, suvenirnicu, privatnu plažu sa suncobranima, parking, bežični internet, restoran. Nudi tradicionalnu albansku i evropsku kuhinju, a gosti mogu uživati u hladnim napicima i sladoledu u lokalu i restoranu sa prostanom terasom koja gleda na more i dečije igralište. Svaka soba poseduje sopstveno kupatilo, klima uređaj, tuš, fen za kosu, kablovsku TV, mini bar.

 

Hotel Vila Belvedere 4*se nalazi u popularnoj oblasti na plaži Škembi Kavajes i  6 km od centra Drača. Najbliža plaža je udaljena 100m. U ponudi ima restoran u kojem se služe jela albanske i evropske kuhinje, otvoreni bazen, saunu, teretanu. Enterijer ovog elegantnog hotela urađen je u tradicionalnom italijanskom stilu. Sve smeštajne jedinice sadrže klima uređaj, TV sa satelitskim kanalima, mini bar i sopstveno kupatilo.

 

Hotel Onufri 4* se nalazi na mirnoj lokaciji na plaži Golem Drač, na 350m od mora, lokacija nije u prvoj liniji plaže, što ga čini pogodnim za one klijente koji vole tišinu, parove koji mogu provesti vreme u čistoj vodi bazena uz piće u bazenu. Sve sobe imaju klima uređaj, tuš, TV satelitske kanale, mini bar, fen za kosu. Restoran nudi albanski i italijanski meni, kuhinju otvorenog plana u kojoj možete uživati na površini sveže mesne ribe i svih ostalih tradicionalnih proizvoda, italijanski fini izbor vina. Ostali sadržaji koje nudi hotel : bazen, privatni parking, bar / diskoteka, perionica / usluga pranja rublja, sobna usluga, lift.

 

Hotel Bleart 4* je smešten u popularnom području Drača, prepunom istorijskih i turističkih znamenitosti. Ovo je  moderno uređen hotel u stilu Art Deco-a. Hotel udaljen je samo 20 metara od mora i ima vlastitu plažu i bazen. Hotelski restoran poslužuje specijalitete mediteranske kuhinje i uključuje bar i  terasu. Posebni kuriozitet je restoran postavljen na dokovima u moru kome se pripremaju  riba I morski plodovi. Sve su sobe klimatizovane i imaju TV s kablovskim programima, mini bar i sef. Savremeno uređene i prostrane sobe nude besplatni bežični pristup internetu i sopstveno kupatilo s tušem i fenom za kosu. Pojedine sadrže balkon i iz njih se pruža pogled na more. Hotel takođe nudi noćni klub, prostrani vrt i dečje igralište. Svim je gostima na raspolaganju besplatan parking, a usluge pranja i peglanja dostupne su uz doplatu.

 

Hotel Leonardo 4* se nalazi pored privatne plaže sa besplatnim korišćenjem ležaljki i suncobrana, na 9 km od centra Drača. Uz besplatan bežični internet i besplatan parking, nudi restoran, fitnes centar i klimatizovani smeštaj. Sve sobe i apartmani sadrže televizor s ravnim ekranom s kablovskim kanalima i sef. Svaka jedinica poseduje sopstveno kupatilo sa tušem ili kadom. Stajalište lokalnog autobusa udaljeno je 20 m.

 

OPISI SMEŠTAJNIH JEDINICA SADRŽANI SU U DODATKU KOJI PRATI OVAJ CENOVNIK I SASTAVNI SU DEO PROGRAMA PUTOVANJA.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika, u suprotnom, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije LUI TRAVEL

Broj licence  OTP 40/2020 – Kategorija licence  A 40

Garancija putovanja Globos osiguranje ado ,polisa osiguranja broj: IN-0000005

Poslovnice: Beograd– Zeleni venac –  ul.Brankova br.23 ,Novi Beograd ul. Jurija Gagarina br.12a lok.7 Belvill zgrada Iris;

Novi Sad –ul. Jevrejska br.14 lokal 3

 

 

Program broj 39/2021 od  03.06.2021.god.

USLOVI PLAĆANJA:  Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem  kursu  Narodne banke Srbije  na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski najkasnije 15 dana pre početka aražmana, platnim i debitnim karticama, čekovima građana na šest mesečnih rata zaključno sa  (25.12.2021.) prilikom rezervacije deponovati čekove bez uvećanja cene aranžmana,administrativnom zabranom.U slučaju značajnih promena na monetarnom tržištu, nerealizovani deo cene aranžmana podleže  promeni.

PROGRAM PUTOVANJA :

  1. dan-7.dan: Dolazak u mesto odredišta / Drač/ smeštaj, boravak u objektu na bazi izabrane usluge, noćenje
  2. dan: Drač – napuštanje objekta u 9h. Kraj usluge .

                                           Povratak u Srbiju po želji punika

Datumi navedeni  u tabeli početak i završetak korišćenje usluge .

U slučaju spajanja smena nema umanjenja.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA: 

-smeštaj u izabranom hotelu – 7 noćenja na bazi odabrane usluge,

– besplatnu upotrebu klima uređaja

– usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka,

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA: 

-boravišnu taksu (plaća se u agenciji) – 1 € po osobi po danu za odrasle, deca do 11,99 god ne plaćaju boravišnu taksu

-međunarodno putno zdravstveno osiguranje

–  individualne troškove

VAŽNO: Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge po izboru iz tabele, samo prilikom rezervacije aranžmana!!! Strogo je zabranjeno unošenje hrane i pića u hotele! Organizator putovanja ne garantuje spratnost i broj smeštajne jedinice. Obaveza organizatora nije prenos prtljaga od autobusa do smeštajnog objekta.

DOPLATA za jednokrevetnu sobu: 80 % na cenu ugovorenog aranžmana u zavisnosti od hotela

 U slučaju promene broja korisnika u okviru ugovorene smeštajne jedinice (odustanka nekog od putnika iz ugovora ), obavezna je korekcija strukture smeštajne jedinice, a shodno tome i cene aranžmana po važećem cenovniku.

Promena datuma putovanja, kao i promena hotela, računa se kao otkaz putovanja.

OPIS SMEŠTAJNIH JEDINICA (slike smeštaja su dostupne u agenciji ili na web-stranici www.luitravel.rs)

VAŽNA NAPOMENA: U slučaju da ugovorena rezervacija hotela, usled objektivnih okolnosti, ne bude potvrđena od strane hotelijera u roku od 48h  (ne računajući subotu i nedelju) orgranizator putovanja zadržava pravo da o tome obavesti putnika, koji može odustati od aranžamana ili izvršiti promenu rezervisanog objekta.

 

NAPOMENE: – Cena je garantovana samo za uplatu celokupnog iznosa, odnosno garantovan je samo iznos uplaćene akontacije,a ostatak je podložan promeni

– Raspored soba se vrši isključivo na recepciji po dolasku u hotel

– Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)

 – Lui travel zadržava pravo da potpiše drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama tj. sindikatima sa kojima agencija zaključi poseban ugovor

– Maloletna lica, ukoliko putuju bez oba ili sa jednim roditeljem, moraju imati saglasnost roditelja koji ne putuje overenu u opštini ili sudu

– Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede

    potrebne uslove i isprave

 – Preporuka je da se putnici sa novim crvenim pasošima informišu o uslovima ulaska u zelje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) a web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju – Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije – Građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova, vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju

 

– agencija ne snosi odgovornost za sve informacije date usmenim putem, kao i za informacije dobijene od strane subagenta (posrednika u prodaji aranžmana). Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije i na sajtu organizatora putovanja

– Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene na monetarnom tržištu, promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima

 – Klijenti su u obavezi da se upoznaju sa ugovoreni programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja, i da svojim potpisom na prijavi/ugovoru o putovanju daju saglasnost sa istom

Hotel IBIZA 3* je veoma popularan objekat za porodični odmor. Nalazi se na 13 km od centra Drača, na 50 m od peščane plaže, iza hotela Albanian Star. U zgradi se nalaze samo smeštajne jedinice, a gostima hotela su na raspolaganju svi sadržaji hotela Albanian Star. Usluga: Noćenje sa dručkom (švedski sto-samoposluživanje), polupansion (švedski sto-samoposluživanje), pun pansion (švedski sto-samoposluživanje) i all inclusive usluga (švedski sto-samoposluživanje).Sve sobe su opremljene klima uređajem, LCD TV-om, mini barom, telefonom, sefom (na upit), kupatilom, fenom za kosu i terasom.

 

Hotel SUN 3* udaljen je oko 3 km od centra Drača i 20 m od peščane plaže. Svojom pozicijom hotel Sun je  idealna bazu za posetu Draču.  Sve sobe su modernog dizajna, poseduju klima-uređaj, flat-screen TV sa satelitskim kanalima i balkon. U okviru hotela nalazi se parkin za određeni broj vozila.

 

Hotel Sanremo 3* se nalazi u mestu Škembi i Kavajes na oko 11km od centra Drača. Udaljen je oko 700 m od mora i plaže. Hotel poseduje recepciju ,restoran – piceriju, bar, parking, bespaltan Wi-fi. Sobe su standardne dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene TWC –om, fenom, TV-om, klimom, neke sobe su sa balkonom ili terasom.

 

Hotel Kadrisa 3* se nalazi na 250 m od plaže i nudi restoran koji služi tradicionalna jela. Centar Drača sa poznatim amfiteatrom Drač udaljen je oko 6 km. Dostupan je besplatni WiFi. Sve sobe su klimatizovane i imaju balkon. Svaka smeštajna jedinica sadrži flat-screen TV sa kablovskim kanalima i mini-bar. Kupatila poseduju tuš. Ostali sadržaji koje nudi hotel Kadrisa uključuju kafe bar sa prostranom terasom smeštenom u bujnom vrtu. Na raspolaganju je i dečije igralište. Kompleks nudi besplatan parking.

Hotel Fiore 3*– je smešten u Draču, na 300 m od plaže. Hotel nudi smeštaj sa restoranom, besplatan privatni parking, bar i privatni prostor na plaži. Hotel ima porodične sobe. Sobe u hotelu sadrže radni sto, flat-screen TV i sopstveno kupatilo. Sobe u hotelu Fiore imaju klima-uređaj i garderober.

Hotel Horizont 4* nalazi se na 6 km od centra Drača, na 200 m od peščane plaže. Hotel poseduje recepciju, besplatan wifi internet u javnim delovima hotela, restoran, bar, otvoreni bazen sa delom za decu, bar pored bazena, spa centar, parking…Korišćenje suncobrana i ležaljki oko bazena su uključeni u cenu. Usluga: Noćenje sa dručkom (švedski sto-samoposluživanje), polupansion (švedski sto-samoposluživanje), pun pansion (švedski sto-samoposluživanje) i all inclusive usluga (švedski sto-samoposluživanje).

 

Hotel Albanian Star 4* nalazi se na samoj plaži, na 13 km od centra Drača, u delu koji se naziva Golem. Hotel poseduje recepciju, besplatan wifi internet u javnim delovima hotela, restoran, bar, otvoreni bazen sa delom za decu, bar pored bazena, bar na plaži, fitnes centar, sef na recepciji (uz doplatu na licu mesta), parking… Korišćenje suncobrana i ležaljki oko bazena su uključeni u cenu. Noćenje sa dručkom (švedski sto-samoposluživanje), polupansion (švedski sto-samoposluživanje), pun pansion (švedski sto-samoposluživanje) i all inclusive usluga (švedski sto-samoposluživanje).

 

Hotel Elba 4*– je smešten u oblasti plaže Škembi i Kavajes na 20 km dugoj plaži i poseduje recepciju, igralište za decu, suvenirnicu, privatnu plažu sa suncobranima, parking, bežični internet, restoran. Nudi tradicionalnu albansku i evropsku kuhinju, a gosti mogu uživati u hladnim napicima i sladoledu u lokalu i restoranu sa prostanom terasom koja gleda na more i dečije igralište. Svaka soba poseduje sopstveno kupatilo, klima uređaj, tuš, fen za kosu, kablovsku TV, mini bar.

 

Hotel Vila Belvedere 4*se nalazi u popularnoj oblasti na plaži Škembi Kavajes i  6 km od centra Drača. Najbliža plaža je udaljena 100m. U ponudi ima restoran u kojem se služe jela albanske i evropske kuhinje, otvoreni bazen, saunu, teretanu. Enterijer ovog elegantnog hotela urađen je u tradicionalnom italijanskom stilu. Sve smeštajne jedinice sadrže klima uređaj, TV sa satelitskim kanalima, mini bar i sopstveno kupatilo.

 

Hotel Onufri 4* se nalazi na mirnoj lokaciji na plaži Golem Drač, na 350m od mora, lokacija nije u prvoj liniji plaže, što ga čini pogodnim za one klijente koji vole tišinu, parove koji mogu provesti vreme u čistoj vodi bazena uz piće u bazenu. Sve sobe imaju klima uređaj, tuš, TV satelitske kanale, mini bar, fen za kosu. Restoran nudi albanski i italijanski meni, kuhinju otvorenog plana u kojoj možete uživati na površini sveže mesne ribe i svih ostalih tradicionalnih proizvoda, italijanski fini izbor vina. Ostali sadržaji koje nudi hotel : bazen, privatni parking, bar / diskoteka, perionica / usluga pranja rublja, sobna usluga, lift.

Hotel Bleart 4* je smešten u popularnom području Drača, prepunom istorijskih i turističkih znamenitosti. Ovo je  moderno uređen hotel u stilu Art Deco-a. Hotel udaljen je samo 20 metara od mora i ima vlastitu plažu i bazen. Hotelski restoran poslužuje specijalitete mediteranske kuhinje i uključuje bar i  terasu. Posebni kuriozitet je restoran postavljen na dokovima u moru kome se pripremaju  riba I morski plodovi. Sve su sobe klimatizovane i imaju TV s kablovskim programima, mini bar i sef. Savremeno uređene i prostrane sobe nude besplatni bežični pristup internetu i sopstveno kupatilo s tušem i fenom za kosu. Pojedine sadrže balkon i iz njih se pruža pogled na more. Hotel takođe nudi noćni klub, prostrani vrt i dečje igralište. Svim je gostima na raspolaganju besplatan parking, a usluge pranja i peglanja dostupne su uz doplatu.

 

Hotel Leonardo 4* se nalazi pored privatne plaže sa besplatnim korišćenjem ležaljki i suncobrana, na 9 km od centra Drača. Uz besplatan bežični internet i besplatan parking, nudi restoran, fitnes centar i klimatizovani smeštaj. Sve sobe i apartmani sadrže televizor s ravnim ekranom s kablovskim kanalima i sef. Svaka jedinica poseduje sopstveno kupatilo sa tušem ili kadom. Stajalište lokalnog autobusa udaljeno je 20 m.

OPISI SMEŠTAJNIH JEDINICA SADRŽANI SU U DODATKU KOJI PRATI OVAJ CENOVNIK I SASTAVNI SU DEO PROGRAMA PUTOVANJA.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika, u suprotnom, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije LUI TRAVEL

Broj licence  OTP 40/2020 – Kategorija licence  A 40

Garancija putovanja Globos osiguranje ado ,polisa osiguranja broj: IN-0000005

Poslovnice: Beograd– Zeleni venac –  ul.Brankova br.23 ,Novi Beograd ul. Jurija Gagarina br.12a lok.7 Belvill zgrada Iris;

Novi Sad –ul. Jevrejska br.14 lokal 3

 

Program broj 40/2021 od  03.06.2021.god.

Izdvajamo slične ponudeHotel Bleart 4*– je smešten u popularnom području Drača, prepunom istorijskih i turističkih znamenitosti. Ovo je  moderno uređen hotel u stilu Art Deco-a. Hotel udaljen je samo 20 metara od mora i ima vlastitu plažu i bazen. Hotelski restoran poslužuje specijalitete mediteranske kuhinje i uključuje bar i  terasu. Posebni kuriozitet je restoran postavljen na dokovima u moru kome se pripremaju  ...
Hotel Onufri 4* se nalazi na mirnoj lokaciji na plaži Golem Drač, na 350m od mora, lokacija nije u prvoj liniji plaže, što ga čini pogodnim za one klijente koji vole tišinu, parove koji mogu provesti vreme u čistoj vodi bazena uz piće u bazenu. Sve sobe imaju klima uređaj, tuš, TV satelitske kanale, mini bar, fen za kosu. Restoran ...
Hotel Vila Belvedere 4*se nalazi u popularnoj oblasti na plaži Škembi Kavajes i  6 km od centra Drača. Najbliža plaža je udaljena 100m. U ponudi ima restoran u kojem se služe jela albanske i evropske kuhinje, otvoreni bazen, saunu, teretanu. Enterijer ovog elegantnog hotela urađen je u tradicionalnom italijanskom stilu. Sve smeštajne jedinice sadrže klima uređaj, TV sa satelitskim kanalima, ...
Mreža agenata

Naše usluge možete iskoristiti i preko subagenata u najbližem gradu