">

Gjordeni Apartments

Objekat Gjordeni Apartment’s se nalazi 50m od centra Ksamila i na 200m od plaže Ksamil Beach.  Objekat nudi smeštaj sa zajedničkim salonom, besplatnim privatnim parkingom, vrtom i terasom u Ksamilu, na 1,1 km od plaže Puerto Rico.  Sve smeštajne jedinice u hotelu imaju klima-uređaj, prostor za sedenje i flat-screen TV sa satelitskim kanalima, Wi-Fi, kuhinju, trpezariju i sopstveno kupatilo sa besplatnim toaletnim priborom, bideom i tušem.

NAJAM po sobi/apartmanu za 7 noći

Izdvajamo slične ponudeVila Zace Studios smešteni na samo 100 metara od plaže u centru Ksamila, studiji Zace okruženi su vrtom koji pruža mnogo zelenila i hlada. Gostima je na raspolaganju besplatan bežični internet. Ulaz u Nacionalni park Butrint udaljen je oko 3 km od objekta. Svi studiji obuhvataju klima-uređaj i balkon. Svaka smeštajna jedinica sadrži TV, opremljenu čajnu kuhinju i trpezarijski sto. ...
Hotel Class se nalazi u centralnom delu Ksamila, a od plaže je udaljen 10 –ak minuta hoda. Hotel poseduje restoran , besplatan privatan parking i bar, ostavu za prtljag, besplatan Wi-fi. Hotel nudi standardne i porodične sobe koje su opremljene radnim stolom, flat-screen TV-om i sopstvenim kupatilom.
Hotel Ilio nalazi se na manje od 1 km od Puerto Rico plaže.. Hotel poseduje restoran, besplatan privatni parking, kafić i baštu. Takođe, ovaj hotel ima igralište za decu. Sve sobe u hotelu imaju deo za sedenje, flat screen TV sa satelitskim kanalima i kupatilo sa fenom za kosu i kadom.
Mreža agenata

Naše usluge možete iskoristiti i preko subagenata u najbližem gradu