">

Hotel Driloni

Hotel Driloni – je hotel sa 3 zvezdice koji se nalazi u mestu Ksamil, na samo nekoliko minuta hoda do Venecijanske kule. Objekat sadrži 24 sobe. Centar grada je takođe udaljen 1 km. Hotel sadrži sobe sa TV sa kablovskim kanalima, balkonom i frižiderom. Svaka jedinica poseduje sopstveno kupatilo sa tušem i peškirima. Hotel takođe uključuje restoran na plaži. bar, kafana Brothers Fish & Messe nalazi se na 200 metara od objekta.

HOTELI po osobi za 7 noći

Izdvajamo slične ponudeVila Zace Studios smešteni na samo 100 metara od plaže u centru Ksamila, studiji Zace okruženi su vrtom koji pruža mnogo zelenila i hlada. Gostima je na raspolaganju besplatan bežični internet. Ulaz u Nacionalni park Butrint udaljen je oko 3 km od objekta. Svi studiji obuhvataju klima-uređaj i balkon. Svaka smeštajna jedinica sadrži TV, opremljenu čajnu kuhinju i trpezarijski sto. ...
Hotel Class se nalazi u centralnom delu Ksamila, a od plaže je udaljen 10 –ak minuta hoda. Hotel poseduje restoran , besplatan privatan parking i bar, ostavu za prtljag, besplatan Wi-fi. Hotel nudi standardne i porodične sobe koje su opremljene radnim stolom, flat-screen TV-om i sopstvenim kupatilom.
Hotel Ilio nalazi se na manje od 1 km od Puerto Rico plaže.. Hotel poseduje restoran, besplatan privatni parking, kafić i baštu. Takođe, ovaj hotel ima igralište za decu. Sve sobe u hotelu imaju deo za sedenje, flat screen TV sa satelitskim kanalima i kupatilo sa fenom za kosu i kadom.
Mreža agenata

Naše usluge možete iskoristiti i preko subagenata u najbližem gradu