">

Sunway Hotel

Hotel Sunway je smešten u Ksamilu, na 650 metara od plaže Ksamil i na manje od 1 km od plaže Ksamil Beach 7. Hotel Sunway pruža smeštaj sa barom i besplatnim bežičnim internetom u celom objektu, kao i besplatan privatni parking za goste koji voze. Ovaj hotel sa 4 zvezdice nudi 24-satnu recepciju i uslugu u sobi. Hotel sadrži porodične sobe. Sve jedinice su opremljene klima uređajem, televizorom ravnog ekrana sa satelitskim kanalima, frižiderom, čajnikom, tušem, fenom i garderobom. U hotelu svaka soba sadrži sopstveno kupatilo.

HOTELI po osobi za 7 noći

Izdvajamo slične ponudeVila Zace Studios smešteni na samo 100 metara od plaže u centru Ksamila, studiji Zace okruženi su vrtom koji pruža mnogo zelenila i hlada. Gostima je na raspolaganju besplatan bežični internet. Ulaz u Nacionalni park Butrint udaljen je oko 3 km od objekta. Svi studiji obuhvataju klima-uređaj i balkon. Svaka smeštajna jedinica sadrži TV, opremljenu čajnu kuhinju i trpezarijski sto. ...
Hotel Class se nalazi u centralnom delu Ksamila, a od plaže je udaljen 10 –ak minuta hoda. Hotel poseduje restoran , besplatan privatan parking i bar, ostavu za prtljag, besplatan Wi-fi. Hotel nudi standardne i porodične sobe koje su opremljene radnim stolom, flat-screen TV-om i sopstvenim kupatilom.
Hotel Ilio nalazi se na manje od 1 km od Puerto Rico plaže.. Hotel poseduje restoran, besplatan privatni parking, kafić i baštu. Takođe, ovaj hotel ima igralište za decu. Sve sobe u hotelu imaju deo za sedenje, flat screen TV sa satelitskim kanalima i kupatilo sa fenom za kosu i kadom.
Mreža agenata

Naše usluge možete iskoristiti i preko subagenata u najbližem gradu