">

Vila Regina

Vila Regina se nalazi na oko 40m od same plaže. Od šetališta je udaljena oko 30m.  Vila u svom sastavu ima 1/2 i 1/3 studije raspoređene u visokom prizemlju i drugom spratu, 1/4, 1/5 i 1/6 duplekse raspoređene u visokom prizemlju i I spratu ,1/4 i 1/5 apartmane raspoređene na I spratu . Svaki studio,apartman i duplex  ima opremljenu kuhinju, kupatilo (TWC) terasu ,TV i AC. Vila ima Wi-Fi, čije je korišćenje besplatno. Korišćenje klima uređaja se doplaćuje na licu mesta. Posteljina se menja na 5 dana, vila nema peškire tako da svaki gost treba da ponese sopstvene peškire za ličnu upotrebu.

 

Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.

Mere kreveta u Grčkoj se razlikuju od naših standarda. Grčki standard za normalan krevet je širine od 75 – 90 cm, a za francuski krevet (za 2 osobe) širine od 110 – 140 cm.

Izdvajamo slične ponudeVila Evangeli se nalazi u prvom redu do same plaže u Nea Vrasni. Od centra je udaljena oko 150m. Vila u svom sastavu ima 1/3 i 1/4 studije i 1/6, 1/7 i 1/8 duplekse raspoređene u visokom prizemlju i na prvom spratu. Svaki studio ima opremljenu kuhinju, kupatilo (TWC), terasu, TV i AC. Svaki dupleks se sastoji od dve spavaće ...
Mreža agenata

Naše usluge možete iskoristiti i preko subagenata u najbližem gradu