">

Hermes

Lokacija: 250 metara od prelepe peščane plaže u mirnom delu Potosa.
Struktura: Studiji sadrže krevete za smeštaj dve, tri ili četiri osobe (+1 označava mobilan ležaj na izvlačenje, standardne veličine – nije pomoćni). Studiiji se nalaze u viokom prizemlju i na prvom spratu. Opis: Studiji su opremljeni čajnim kuhinjama (opremljene osnovnim priborom), klima uređajima, TV aparatima, fenom za kosu, besplatan wi-fi agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera. Svi studiji poseduju terase koje su opremljene baštenskom garniturom sa suncobranom. Vila je u mirnom delu Potosa, okružena zelenilom. Dobro opremljena prodavnica je u blizini vile

Posteljina i peškiri su sastavni deo svake smeštajne jedinice i menjaju se jednom u toku boravka gostiju.
Klima uređaj: Doplata na licu mesta 5 € po noći i smeštajnoj jedinici.

USLOVI PLAĆANJA:  Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem  kursu  Narodne banke Srbije  na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski najkasnije 15 dana pre početka aražmana, platnim i debitnim karticama, čekovima građana na šest mesečnih rata zaključno sa  (15.12.2023.godine – datumski svakog 15-og u mesecu ) prilikom rezervacije deponovati čekove bez uvećanja cene aranžmana,administrativnom zabranom.U slučaju značajnih promena na monetarnom tržištu, nerealizovani deo cene aranžmana podleže  promeni.

 

ARANŽMAN OBUHVATA:

Uslugou najma u studijima u izabranom broju dana  i uslugu  predstavnika inopartnera.

 

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

Prevoz,trajekt ,individualne troškove,međunarodno putno zdravstveno osiguranje, usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta – inostranom agencijom, održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu.   

– boravišnu taksu u Grčkoj, koja se naplaćuje od 01.01.2018. dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.25€ do 1 € zavisi od kategorizacije smeštaja, hoteli 1*i 2* – 0.5€, hoteli 3* – 1,5 €, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€. Plaćanje boravišne takse se vrši na recepciji hotela ili apartmana.

PROGRAM PUTOVANJA:  

1.Tasos – sopstveni prevoz

VAŽNE NAPOMENE: Cena objekta pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije. Putnici ulaze u očišćenu smeštajnu jedinicu, ali su u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni iste. Smeštajne jedinice nisu opremljene peškirima i sredstvima za higijenu. Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje,drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. Minimalni broj punoplatežnih osoba je određen brojem osnovnih ležaja u smeštajnoj jedinici. U slučaju promene broja korisnika u okviru ugovorene smeštajne jedinice (odustanka nekog od putnika iz ugovora), obavezna  je korekcija strukture smeštajne jedinice, a shodno tome i cene aranžmana po važećem cenovniku. Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja tretiraće se kao otkaz putovanja. Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj smeštajne jedinice.

OPIS SMEŠTAJNIH JEDINICA (slike smeštaja su dostupne u agenciji ili na web-stranici www.luitravel.rs)

Lokacija: 250 metara od prelepe peščane plaže u mirnom delu Potosa.

Struktura: Studiji sadrže krevete za smeštaj dve, tri ili četiri osobe (+1 označava mobilan ležaj na izvlačenje, standardne veličine – nije pomoćni).  Studiiji se nalaze u viokom prizemlju i na prvom spratu .
1/2 studio–u jednoj prostoriji box- kuhinja i jedan francuski ležaj.
1/2+1 studio – u jednoj prostoriji box-kuhinja, jedan francuski ležaj sa fiokom na izvlačenje koja se diže na noge standardne dužine i širine
1/3 studio–u jednoj prostoriji box-kuhinja, jedan običan I jedan francuski ležaj
1/4 studio–u jednoj prostoriji box-kuhinja, jedan francuski ležaj i jedan običan ležaj iz koje se izvlači fioka na izvlačenje koja se diže na noge standardne dužine i  širine

Opis: Studiji su opremljeni čajnim kuhinjama (opremljene osnovnim priborom), klima uređajima, TV aparatima, fenom za kosu, besplatan wi-fi  agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.

Svi studiji poseduju terase koje su opremljene baštenskom garniturom sa suncobranom. Vila je u mirnom delu Potosa, okružena zelenilom. Dobro opremljena prodavnica je u blizini vile. Posteljina i peškiri su sastavni deo svake smeštajne jedinice i menjaju se jednom u toku boravka gostiju.

Klima uređaj: Doplata na licu mesta 5 € po noći i smeštajnoj jedinici.

VAŽNO: U studije (sobe) se ulazi posle 14:00 h po lokalnom vremenu , a izlazi poslednjeg dana boravka u 9:00 h po lokalnom vremenu. Gosti ulaze u spremljen studio, a dužni su da tokom boravka sami održavaju higijenu u istom.

 

 

OPISI SMEŠTAJNIH JEDINICA SADRŽANI SU U DODATKU KOJI PRATI OVAJ CENOVNIK I SASTAVNI SU DEO PROGRAMA PUTOVANJA.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije LUI TRAVEL

Broj licence  OTP 23/2022 – Kategorija licence  A

Garancija putovanja Globos osiguranje ado ,polisa osiguranja broj: IM-0012280

Poslovnice: BeogradZeleni venac –  ul.Brankova br.23  

Za kilometar ispred svih…                                        Program broj 154/2023 od 15.07.2023.

Mreža agenata

Naše usluge možete iskoristiti i preko subagenata u najbližem gradu