loader image

Rezultati pretrage

#Tasos Vila Thassos

Vila Thassos

13 Dan(a) 10 Noć(i)
5

Vila Thassos nalazi se u mestu Pefkari, na oko 550m od centra Potosa a na samo 100m od plaže. Idealan je izbor za porodice kao i sve one koji žele da svoj odmor provedu u mirnom i prijatnom okruženju.Vila ima veliko dvorište koje svojim gostima nudi mogućnost korišćenja roštilja, garnituri za sedenje a za one koji dolze sopstvenim prevozom i parking.Vila se nalazi u neposrednoj blizini hotela Tasos u čijem je i sastvau pa je gostima vile na raspolaganju korišćenje hotelskog sadržaja kao što je bazen.

Ova vila raspolaze apartmanima za smeštaj dve, tri i četiri osobe smeštenim na prizemlju i I spratu. Svaki apartman sadži dve prostorije, kupatilo i terasu. U jednoj prostoriji je kuhinjski deo i dva ležaja, u drugoj prostoriji je bračni ležaj sa terasom prema lepo uređeno dvorištu. Svi apartmani imaju TV , sef I klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta 6€ dnevno. Vila je takođe opremljena i peškirima čija se zamena vrši jednom u toku boravka zajedno sa zamenom posteljine. Odlično snabdeven supermarket nalazi se nedaleko od vile na putu prema Potosu. A na 50m od vile Tasos nalazi se naša vila Haus Sofi.

#Tasos Vila Sofi

Vila Sofi

13 Dan(a) 10 Noć(i)
5

Vila Haus Sofi nalazi se u mestu Pefkari , na oko 600m od centra Potosa.Od plaže je udaljena oko 120m a i u neposrednoj blizini je i dobro snabdeven market.Vila ima dvoriste a parking za goste koji dolaze sopstvenim prevozom nalazi se u neposrednoj blizini. Vila u svom dvorištu ima roštilj koji je na raspolaganju našim gostima. U svom sastavu ima studia i apartmane za smeštaj dve,tri i cetiri osobe.Studiji i apartmani raspoređeni su na prizemlju, I i II spratu.