loader image

Rezultati pretrage

#Tasos Vila Nikos

Vila Nikos

13 Dan(a) 10 Noć(i)
5

Vila Nikos se nalazi u centralnom delu Potosa na oko 150 metara od mora.
Vila poseduje dvokrevetne i trokrevetne studie sa većim kaučem na izvlačenje, pogodnim za smeštaj odraslih osoba, kao i četvorokrevetni apartmane.
Sve smeštajne jedinice se nalaze na prvom spratu vile, gledaju ka ulici i opremljene su čajnom kuhinjom (frižider, mini električni šporet, posuđe bez tiganja), namenjenom za pripremu lakih obroka, klima uređajem čije je korišćenje uračunato u cenu aranžmana, TV-om, kupatilom, veoma prostranom terasom sa garniturom za sedenje i tendama kao i WiFi (slabog protoka što svakako zavisi od grčkih operatera I na šta agencija nemože uticati). Vila ima peškire čija je promena na 3 dana, kao i posteljine, dok je čišćenje na pet dana.

Gostima je na raspolaganju parking koji se nalazi pored naše naše vile – Apartmani Maria,ali posle 15.06.2024.godine , gosti će moći da koriste I besplatan parking kod škole ,iza vile Nikos. U sobama se nalazi I sef koji se može koristiti bez naknade.

STROGO JE ZABRANJENA upotreba tiganja kao i prženje ribe.

#Tasos Apartmani Maria

Apartmani Maria

13 Dan(a) 10 Noć(i)
5

Apartmani Maria se nalazi u centru Potosa na udaljenosti od oko 150 m od plaže. Apartmani Maria poseduju dvokrevetne i trokrevetne studije kao i četvorokrevetne i petokrevetne apartmane smeštene u prizemlju i visokom prizemlju vile. Objekat poseduje bazen u drugom delu dvorišta koji mogu koristiti odrasli i decu sa ležaljkama i suncobranima (koji se mogu koristiti uz konzumaciju pica), snack bar pored bazena, recepciju i prostrani foaje. U restoranu koji se nalazi pored samog bazena postoji mogućnost doplate usluge doručka. Apartmani Maria svojim gostima nudi parking prostor koji se nalazi pored smeštaja. U dvorištu vile smešteno je mini igralište za decu i toaleti za poslednji dan boravka. Ljubazni domaćini vile sa višegodišnjim radom u turizmu učiniće vaš odmor nezaboravnim. Svi studiji i apartmani poseduju čajnu kuhinju (frižider, mini električni šporet, posuđe bez tiganja), namenjenu za pripremu lakih obroka, terasu, TV, TWC, WiFi, sef na recepciji i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje 6 eura po danu. U smeštajnim jedinicama ima peškira i menjaju se trećeg dana boravka, kao i posteljina.U studijima i apartmanima postoji sef koji je na raspolaganju gostima bez doplate za korišćenje. STROGO JE ZABRANJENA upotreba tiganja kao i prženje ribe. Napomena: Usled nestabilnih cena električne energije u Grčkoj vlasnici smeštaja zadržavaju pravo da promene cene najma klima uređaja tokom turističke sezone. Takođe, u kuhinji nema tople vode. Obavezna je konzumacija minimum jednog pića ukoliko želite da koristite ležaljke pored bazena.

Usled nestabilnih cena električne energije u Grčkoj vlasnici smeštaja zadržavaju pravo da promene cene najma klima uređaja tokom turističke sezone.Takođe, u kuhinji nema tople vode.

Obavezna je konzumacija minimum jednog pića ukoliko želite da koristite ležaljke pored bazena.