loader image

Rezultati pretrage

#Tasos Vila Georgia

Vila Georgia

13 Dan(a) 10 Noć(i)
5

Vila Georgia smesteštena je na svega 30m od plaže Psili Ammos. Ova plaža po mnogima je jedna od najlepših na Tasosu i nalazi se 5km juzno od mesta Potos. Peščana je svom svojom dužinom i širinom i u vodi i na obali. Pesak je veoma sitan a voda je veoma čista i bistra. Na plaži postoje tri bara i jedan restoran. Na obodima plaže se nalaze lepe, glatke stene, na kojima se mogu postaviti peškiri, a ima i malo prirodnog hlada, posebno u okviru bara Blue Velvet. Na ovoj plaži možete igrati odbojku na pesku, đuskati uz lepu muziku, pojesti ukusnu hranu i plivati u predivnoj vodi. Plaža ima tuševe i toalete, a dubina je postepena pa je idealna kako za odrasle tako i za brčkanje dece.

Vila raspolaže studijima za smeštaj 2 i 3 osobe a studiji se nalaze u prizemlju.Vila ima dvorište a gosti koji dolze sopstvenim prevozom svoje automobile parkiraju u blizini vile gde je to moguće jer vila ne poseduje sopstveni parking.Svaki studio ima terasu, kuhinjski deo, kupatilo, TV I WiFi konekciju – čija brzina zavisi isključivo od grckih operatera kao i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta – 7€ dnevno.Studiji su takođe opremljeni peškirima i posteljinom čija se zamena vrši jednom u toku boravka gostiju. Na udaljenosti od oko 800m od vile u mestu Astris nalazi se veća prodavnica a na 20m od vile nalazi se trafika. Kao dodatni sardžaj ističe se restoran koji se nalazi u sklopu vile i gde gosti mogu uplatiti polupansion na licu mesta.

Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera. Mere kreveta u Grčkoj se razlikuju od naših standarda. Grčki standard za normalan krevet je širine od 75 – 90 cm, a za francuski krevet (za 2 osobe) širine od 110 – 140 cm.