">

Hotel Grand Nett 2*

Hotel Grand NettBeach 2* je udaljen od centra Kušadasija oko 4km. Od prelepe Ladies beach je udaljen svega 150m. Sve sobe su opremljene telefonom, klimom, televizorom, fenom i imaju balkon.  Hotel sadrži recepciju, restoran na krovu, bar, besplatan wi-fi u lobiju, sefove na recepciji (uz doplatu). Suncobrani i ležaljke se doplaćuju.

LEGENDA: RO – najam sobe ; BB-noćenje sa doručkom; HB-polupansion; ALL-All inclusive -sve uključeno po pravilima hotela;
UAL- Ultra all inclusive – sve uključeno po pravilima hotela ;

 

USLOVI PLAĆANJA:  Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem  kursu  Narodne banke Srbije  na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski najkasnije 15 dana pre početka aražmana, platnim i debitnim karticama, čekovima građana na šest mesečnih rata zaključno sa  (25.12.2022.) prilikom rezervacije deponovati čekove bez uvećanja cene aranžmana,administrativnom zabranom.U slučaju značajnih promena na monetarnom tržištu, nerealizovani deo cene aranžmana podleže  promeni.

PROGRAM PUTOVANJA :

1.danPutovanje. Beograd – Kušadasi:  sastanak putnika na dogovorenom mestu pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak autobusa u  dogovoreno vreme, minimum pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak autobusa u 06.00 h. Dnevna i noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.

2.dan – 11.dan Kušadasidolazak u mesto odredišta, smeštaj, boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Noćenje.

12.dan – Kušadasi – napuštanje hotela, putovanje. Polazak autobusa u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Noćna i dnevna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.

13.dan – Beograd– dolazak u Beograd, na mesto polaska. Očekivan dolazak u Beograd, na mesto polaska oko 17 časova (u zavisnosti od uslova i vanrednih dešavanja na putu i na graničnim prelazima).

NAPOMENA:

Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum iz tabele

Za sopstveni prevoz cena se umanjuje za 30€

VAŽNA NAPOMENA: Vreme rada klima uređaja se razlikuje u zavisnosti od hotela i ne podrazumeva 24 sata neprekidnog trajanja. Cena hotela pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije. Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, za šta organizator ne snosi odgovornost. Pomoćni ležajevi u gotovo svim hotelima u Turskoj su sklopivog tipa drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola, postoji mogućnost da se, usled nedovoljnog broja gostiju, u nekim periodima, servira meni umesto švedskog stola, što se ne smatra  promenom aranžmana. Za razliku od naše, u ponudi turske kuhinje ima više testenina, povrća, voća, mleka i mlečnih proizvoda, a manje mesa i mesnih prerađevina! Kvantitet, kvalitet i raznovrsnost hrane, zavisi od kategorije hotela! U većini objekata se koristi sistem solarnih ploča za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode, u odnosu na uobičajenu, kao i manji pritisak tople vode u odredjenim periodima dana, a u odnosu na kapacitet objekta. Po pravilu, voda iz vodovoda nije predviđena za piće, ali se ista, bez obzira na mogući drugačiji sastav,  miris , ukus ili eventualni salinitet smatra hemijski i bakteriološki ispravnom za sve druge potrebe. U sobe se ulazi prvog dana boravka od 14.00 časova i napuštaju se oko 10.00h poslednjeg dana boravka!!!  U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanična, i važeća na dan zaključenja ugovora izmedju organizatora putovanja i ino partnera. U slučaju eventualne naknadne promene, organizator ne snosi odgovornost. Poštovani putnici, želimo da Vas upozorimo da usled svetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta i servisa hotelskih usluga, na svim destinacijama, na šta Lui Travel ne može imati uticaja.

Zbog nastale situacije virusa Covid-19 putnici su u obavezi da se sami informišu o pravilima i potrebnoj dokumentaciji o ulasku u Tursku.

Za informacije date usmenim putem agencija ne snosi odgovornost .Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.

Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti .

VAŽNO: Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge po izboru iz tabele, samo prilikom rezervacije aranžmana!!! Strogo je zabranjeno unošenje hrane i pića u hotele! Organizator putovanja ne garantuje spratnost i broj smeštajne jedinice. Obaveza organizatora nije prenos prtljaga od autobusa do smeštajnog objekta.

ARANŽMAN OBUHVATA: Prevoz autobusom ( TV, VIDEO, DVD, AC, WC; visokopodni ili dabldeker ) na relaciji Beograd – Kušadasi – Beograd, prevoz trajektom na relaciji Gelibolu – Lapseki – Gelibolu, 10 noći sa uslugom po izboru u dvokrevetnim sobama, troškove organizacije puta, usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera.

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Individualne troškove, međunarodno putno zdravstveno osiguranje, ekstra hotelske troškove i troškove fakultativnih izleta  koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta – inostranom agencijom.

 

DOPLATA za jednokrevetnu sobu: 60% -100 % na cenu ugovorenog aranžmana u zavisnosti od hotela

U slučaju promene broja korisnika u okviru ugovorene smeštajne jedinice (odustanka nekog od putnika iz ugovora ), obavezna je korekcija strukture smeštajne jedinice, a shodno tome i cene aranžmana po važećem cenovniku.

 

Promena datuma putovanja, kao i promena hotela, računa se kao otkaz putovanja.

OPIS SMEŠTAJNIH JEDINICA (slike smeštaja su dostupne u agenciji ili na web-stranici www.luitravel.rs)

Hotel Anadolu 2* se nalazi pored glavne minibus stanice, šeststotina metara od gradske plaže.Ima vrlo povoljnu lokaciju koja ga spaja sa svim delovima Kušadasija i pruža mogućnosti za raznovrstan odmor. Renoviran je 2018.godine.Hotelski sadržaj: hotel poseduje otvoreni bazen, restoran,bar, TV salu, sefove na recepciji (uz doplatu na licu mesta),wi fi internet u javnim delovima hotela. Soba: sve sobe imaju kupatilo, telefon, TV,klima uređaj (uz doplatu dnevno na licu mesta) i balkon. Hotel ima samo dvokrevetne standardne sobe.

Hotel Tecimen 2* se nalazi u centru grada,500 m od gradske plaže. Hotel u svom sastavu ima manji bazen, restoran, TV salu, sef ( uz doplatu ). Sobe poseduju: TWC, terasu, klimu (uz doplatu), telefon, Wi-Fi.

Hotel Ozcam 2* je veoma popularan hotel u centru Kušadasija. Vrlo je blizu stanice javnog prevoza i ulice Bar street. Hotel poseduje manji bazen, a sobe su jednostavno uređene i opremljene su klima-uređajem (uz doplatu na licu mesta),mini barom i TV-om. Gosti hotela su uglavnom studenti ili ljubitelji noćnog života Kušadasija. Idealan smeštaj za one kojima luksuz nije prioritet. Usluga u hotelu Ozcam je na bazi noćenja sa doručkom.

Hotel Best Smyrna 2* – Hotel se nalazi se u samom centru Kušadasija, nadomak minibus stanice, i na svega oko 1 km od marine. Veoma interesantan hotel, koji se nalazi u samom srcu mesta i ima vrlo povoljnu lokaciju koja ga spaja sa svim delovima Kušadasija i pruža svim posetiocima mogućnosta za raznovrstan odmor i obilazak više popularnih plaža u samom mestu. Hotel Best Smyrna poseduje restoran, WIFI internet koji je besplatan u lobiju hotela, a sve sobe imaju TWC, telefon, TV, mali frižider, klima uređaj koji je uključen u cenu i fen za kosu. Sobe nemaju terasu i hotel ne poseduje bazen, ali zbog samog izgleda i prijatne kućne atmosfere to uglavom posetiocima i ne predstavlja poseban problem. Od samog ulaska u hotel, do izražaja dolazi prijatni ambijent lobija i miris čistoće i svežine koji se proteže sve do poslednjeg sprata. Usluga u hotelu je na bazi noćenja sa doručkom u vidu švedskog stola za samoposluživanje. Dvokrevetna soba poseduje francuski ležaj ili dva standardna singl ležaja.

Ekin 2+* nalazi se na samoj plaži Ladies Beach, na oko 2km od centra grada. Hotel je kompletno renoviran 2019. Godine. Sve smeštajne jedinice hotela Ekin poseduju kupatilo opremljeno fenom, sopstvenu terasu (osim jednokrevetnih), flat TV, klima-uređaj i mini-bar. Gostima hotela na raspolaganju su recepcija koja radi non-stop, restoran, bar i besplatan Wi-Fi u svim prostorijama. Ležaljke i suncobrani na Ladies Beach plaži nisu uračunati u cenu. Usluga u hotelu Ekin je na bazi polupansiona (kontinentalni doručak i fiksni hotelski meni za večeru) – najjeftinije polupansion letovanje u Kušadasiju.

Hotel Melike 2* je udaljen od mora oko 100 metara, a od centra Kušadasija oko 3 kilometra. U blizini je stanica minibuseva (dolmuša) koji voze ka gradu. Sve sobe su klimatizovane i opremljene su telefonom i balkonom. Hotel sadrži i recepciju, restoran, bar i bazen sa ležaljkama. Usluga u hotelu Melike je na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona.Ovaj manji hotel, koji odiše prijatnom domaćom atmosferom, nalazi se na Ladies plaži, jednoj od najlepših peščanih plaža Kušadasija.

Hotel Aargau 2* se nalazu u centru Kušadasija, oko 600m od gradske plaže. U blizini je glavna stanica minibuseva. Sve sobe su klimatizovane (klima uz doplatu na licu mesta) i opremljene su telefonom, mini frižiderom i imaju balkon.  Hotel sadrži recepciju, bar, mali otvoreni bazen, besplatan wi-fi u lobiju. Uz doplatu mogućnost korišćenja sefova na recepciji i stonog tenisa. Suncobrani i ležaljke se doplaćuju. Smeštaj je na bazi noćenja sa doručkom.

Hotel Grand NettBeach 2* je udaljen od centra Kušadasija oko 4km. Od prelepe Ladies beach je udaljen svega 150m. Sve sobe su opremljene telefonom, klimom, televizorom, fenom i imaju balkon.  Hotel sadrži recepciju, restoran na krovu, bar, besplatan wi-fi u lobiju, sefove na recepciji (uz doplatu). Suncobrani i ležaljke se doplaćuju.

Hotel Roxx Royal 3* (ex Santur) se nalazi u centru grada, u blizini tzv. Džuma pazara, nadomak stanice minibuseva (dolmuša) koji voze na okolne plaže Kušadasija. Od gradske plaže hotel je udaljen oko 400m. Sobe su klimatizovane i opremljene su telefonom, televizorom i terasom. Trokrevetne sobe nemaju terasu. Hotel sadrži prostrani recepcijski hol, TV-salon, restoran, bar i bazen sa ležaljkama i suncobranima.

Hotel Asena 3* poseduje 103 standardne sobe. Sve sobe imaju muzički uređaj, direktnu telefonsku liniju, SAT TV, tuš-kabinu, fen za kosu, klima-uređaj i balkon (većina balkona ima pogled na more). Bazen i restoran na otvorenom nalaze se na šestom spratu, odakle se pruža predivan pogled na morsko plavetnilo. Hotel se nalazi na Ladies plaži, na samom šetalištu uz more. Pored samog hotela nalaze se kafići i restorani, koji Vam mogu pružiti veoma kvalitetnu i pristupačnu uslugu. U neposrednoj blizini hotela nalazi se stanica dolmuša (minibuseva), koji voze do centra Kušadasija.

Usluga u hotelu Asena je na bazi all inclusive (sve uključeno).

Hotel Sunday 3* se nalazi na plaži Ladies Beach, na samoj obali od koje ga deli samo šetalište. Od centra grada je udaljen oko tri kilometra i odlično povezan sa njim mini busevima. Poseduje restoran na krovu sa koga se pruža fantastičan pogled na grad. Osoblje hotela se trudi da Vam boravak u hotelu bude prijatan. Svaka soba poseduje terasu, TWC, klima-uređaj , mini bar, telefon, Wi-Fi internet (uz doplatu na licu mesta)… Sefovi su dostupni na recepciji (uz doplatu na licu mesta). Usluga u hotelu Sunday je na bazi noćenja s doručkom ili polupansion

Hotel Surtel 3* se nalazi u centru Kušadasija, na oko 250 metara udaljenosti od gradske plaže. Sve smeštajne jedinice poseduju kupatilo opremljeno fenom, sopstvenu terasu, TV, direktnu telefonsku liniju i klima-uređaj. Od dodatnih hotelskih sadržaja izdvajaju se barovi u lobiju i pored bazena, 24-časovni room service, mogućnost iznajmljivanja sefova na recepciji, konferencijska sala, snack bar, TV sala, restoran, kao i bazen koji se nalazi na krovu hotela. Usluga u hotelu Surtel  je na bazi all inclusive (sve uključeno).

Hotel Ponz 3* se nalazi na oko 100 m od plaže Ladies beach i na oko 3 km od centralnog dela grada. Sobe su sa TWC-om, TV-om, telefonom, klima uređajem ,fenom i mini barom. U sastavu hotela nalazi se bazen sa odeljkom za decu, restoran, bar, spa centar, sef (posebno se plaća),stoni tenis, pikado. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno naplaćuju. Sve sobe su standardne dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem , opremljene TWC-om, TV-om, telefonom, klima uređajem, fenom i mini barom (dodatno se naplaćuje). Usluga u hotelu je najam sobe.

Hotel Flora Suites 3+* se nalazi na oko 700 metara udaljenosti od plaže Long beach i na oko 5 kilometara udaljenosti od samog centra Kušadasija. Hotel poseduje bazen sa odvojenim delom za decu, bar, restoran, parking, lift, terene za košarku, odbojku, tenis i mini golf, igralište za decu, bilijar, stoni tenis, besplatan prevoz do plaže i internet uz doplatu. Sefovi se nalaze na recepciji (uz doplatu na licu mesta). Sve smeštajne jedinice poseduju kupatilo, klima uređaj (uračunat u cenu), mini bar, TV, telefon, fen i terasu. Usluga u hotelu Flora Suites 3+* je all inclusive (sve uključeno).

Hotel Blue Sea 3* je od centra Kušadasija udaljen oko 4km. Smešten je na oko 200m od Ladies beach-a. Sobe su opremljene klima uređajem (ne doplaćuje se), telefonom, televizorom, i imaju pogled. Neke sobe imaju bočni pogled na more, a neke direktan. Hotel sadrži recepciju, sefove na recepciji (uz doplatu), bazen sa barom, saunu, , besplatan wi-fi u lobiju hotela.  Usluga u hotelu je na bazi polupansiona.

Hotel Sunconnect Atlantique Club 3* je od centra Kušadasija udaljen oko 9km. Smešten je na dugačkoj plaži Long beach. Sve sobe imaju klima uređaj, televizor, besplatan wi-fi, sef, telefon i mini bar. Hotel poseduje bazen, restoran, bar (otvoren i zatvoren), igraonicu za decu. U okviru hotela se nalazi i Tortuga aqua park, teniski tereni, stolovi za stoni tenis i bilijar, pikado, mini golf. Usluga u hotelu je all inclusive.

Hotel Cagdas 3* se nalazi u centru Kušadasija. Od mra je udaljen oko 600m. Sobe sadrže telefon, televizor, klima uređaj (uključen u cenu) i balkon.  Hotel poseduje recepciju, restoran, otvoreni bazen na krovu, bar. Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom.

Hotel Albora 3* je udaljen oko 1km od centra grada i oko 200m do Ladies beach-a. Sve sobe imaju televizor, fen i klima uređaj (uključen u cenu), a većina soba i balkon. Hotel ima nekolko barova, restoran na krovu, otvoreni bazen, tursko kupatilo, sefove na recepciji (uz doplatu), besplatan wi-fi u lobiju. Usluga je na bazi polupansiona.

Hotel Marti Beach 3* je od centra Kušadasija udaljen oko 4km. Nalazi  se na početku  plaže Ladies beach. Poslednje renoviranje hotela završeno je 2021.godine. Ležaljke i suncobrani su besplatni. Peškiri za plažu se uzimaju uz depozit. Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, telefon, televizor, klima uređaj, balok. Uz doplatu sef i mini bar. Hotel sadrži recepciju,lobi,  restoran sa pogledom na more, snack bar, tursko kupatilo i saunu, a la cart restoran. Wi-fi je besplatan u lobiju hotela.  Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom ili polupansion.   

Hotel Dabaklar 4* se nalazi u centru grada, na udaljenosti od oko 400m od gradske plaže. U blizini je tzv. Džuma pazara i nalazi se pored glavne stanice minibuseva (dolmuša), koji saobraćaju ka plažama Kušadasija. Hotel Dabaklar je okružen restoranima koji pružaju kvalitetnu i pristupačnu uslugu. Sobe su klimatizovane i opremljene su televizorom, telefonom, mini barom i terasom. U sklopu hotela se nalaze recepcija sa sefovima, TV-salon, bar, restoran, kao i bazen sa ležaljkama i suncobranima. Usluga u hotelu Dabaklar je na bazi noćenja sa doručkom i polupansiona.

Hotel Arora 4* je izgradjen 2005. a renoviran 2012. godine. Nalazi se u Yavansu distriktu u Kušadasiju, 6 minuta od gradskog centra, 80 km od aerodroma u Izmiru, 18 km od Efesa, 30 km od kuće Device Marije, 30 metara od obale. Raspolaže sa 137 soba, 125 standardnih, 1 suit apartman, 10 family soba, 1 soba za osobe sa invaliditetom. 113 soba ima pogled na more, 24 na kopno. Svaka soba ima: TV, klima uređaj, mini bar, sef, tuš, direktan telefon, fen za kosu. Hotel poseduje otvoren bazen za decu i odrasle, jedan bazen sa toboganom, i jedan zatvoreni bazen sa prostorijom za decu.

Od ostalih sadržaja postoji još hamam, sauna, fitnes klub, ping-pong, disko klub, animacije i živa muzika tokom dana kao i noćni program. Usluga u hotelu Arora 4* je na bazi all inclusive (sve uključeno).

Hotel Ayma Beach Resort & Spa 4* nalazi se oko 3km od centra Kušadasija, i oko 100m od Ladies beach.  Sve sobe imajutelefon, televizor,  klima uređaj (uračunat u cenu)  fen i balkon. Hotel  sadrži  restoran, dva bara, lobi, tursko kupatilo i saunu, otvoreni bazen sa delom za decu, fitnes centar, sto za bilijar (uz doplatu), teniski teren, sefove na recepciji (uz doplatu). Ležaljke i suncobrani se doplaćuju. Usluga u hotelu je polupansion.

Hotel Belmare 4* se nalazi oko 4km od centra Kušadasija. Od plaže je udaljen oko 600m. Ležaljke i suncobrani su besplatni na plaži hotela. Sve sobe imaju klima uređaj, telefon, fen, televizor, minibar i balkon. Mogućnost korišćenja sefa uz doplatu. Hotel sadrži dva bara, restoran, otvoreni i zatvoreni baz, saunu i tursko kupatilo, stolove za toni tenis, diskoteku, animacije za decu. Wi-fi je besplatan u celom hotelu.Usluga u hotelu je all inclusive.

Hotel Batihan Beach Resort & Spa 4* je udaljen oko 7km od centra Kušadasija, a posediju privatnu peščanu plažu. Ceo kompleks nalazi s ena površini od 25.000m2. .  Ležaljke i suncobrani su besplatni. Sve sobe imaju klima uređaj, fen, mini bar, televizor, telefon i balkon. Wi-fi je besplatan. Mogućnost korišćenja sefa uz doplatu. Hotel poseduje tri spoljašnja bazena sa vodenim toboganima, dečije bazene i mini klub (od 4 do 12godina), glavni resotra, dva a la carte restorana, četiri bara, tursko kupatilo i saunu, teniske terene, konferencijsku salu, diskoteku… Usluga u hotelu je all inclusive.

Hotel Aqua Fantasy Resort & Spa  5*  je udaljen od centra Kušadasija oko 5km. Nalazi se na Pamučak plaži. Ležaljke i suncobrani su besplatni na hotelskom delu plaže. Sve sobe imaju telefon, televizor, fen, klima uređaj, sef, mini bar i balkon ili verandu. Hotel sadrži tri otvorena bazena, zatvoreni bazen, nekoliko restorana i barova, kuglanu, mini golf… Wifi je besplatan u celom hotelu. Gosti hotela imaju mogućnost besplatnog korišćenja Aqua Fantasy Parka. Usluga u hotelu je all inclusive.

Hotel Richmond Ephesus Resort 5*  je udaljen 12km od centra Kušadasija, poseduje sopstvenu peščanu plažu. Kompleks zaauzima površinu od 52.000m2. Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni za goste hotela. Sve sobe imaju televizor, mini bar, fen, telefon, sef, balkon i klima uređaj.  Hotel sadrži  nekoliko restorana (glavni i tri a la carte restorana), šest barova, spoljašnji i unutrašnji bazen, dečiji bazen, tri tobogana, stolove za stoni tenis, mini golf, teniske terene, fitnes centar, tursko kupatilo i saunu… Usluga u hotelu je all inclusive.

Hotel Kustur Club Holiday Village 5* se nalazi oko 3km od centra Kušadasija, zauzima površinu do 170.000m2. Hotel ima privatnu plažu. Korišćenje ležaljki, suncobrana i peškira je besplatno. Sve sobe imaju balkon ili terasu, klima uređaj, fen, televizor, telefon, sef uz doplatu, mini bar.  Hotel ima dva bazena, jedan sa toboganima (oba bazena imaju delove prilagođene deci), snack bar, dva a la carte restorana, glavni restoran i šest barova, mini klub (od 4-12godina), mini zoo vrt… Usluga u hotelu je all inclusive.

 

VAŽNA NAPOMENA: U slučaju da ugovorena rezervacija hotela, usled objektivnih okolnosti, ne bude potvrđena od strane hotelijera u roku od 48h  (ne računajući subotu i nedelju) orgranizator putovanja zadržava pravo da o tome obavesti putnika, koji može odustati od aranžamana ili izvršiti promenu rezervisanog objekta.

 NAPOMENA ZA VIZNI REŽIM:  Putnici koji nameravaju da putuju sa starom putnom ispravom – plavim pasošem u obavezi su da sami apliciraju za individualnu tursku i bugarsku vizu. Molimo putnike da se blagovremeno informišu o potrebnoj dokumentaciji u Konzulatima Republike Turske i Bugarske. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja ili nerealizacije  bugarske vize i u tom slučaju smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza prema čl.10 Opštih uslova putovanja agencije LUI TRAVEL. Putnici koji nisu državljani Republike Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju, kao i zemalja kroz koje prolaze.

 NAPOMENA: Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak na teritoriju EU.

 

OPISI SMEŠTAJNIH JEDINICA SADRŽANI SU U DODATKU KOJI PRATI OVAJ CENOVNIK I SASTAVNI SU DEO PROGRAMA PUTOVANJA.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika, u suprotnom, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije LUI TRAVEL

Broj licence  OTP 23/2022 – Kategorija licence  A

Garancija putovanja Globos osiguranje ado ,polisa osiguranja broj: IM-0008682

Poslovnice: BeogradZeleni venac –  ul.Brankova br.23  

Za kilometar ispred svih…

Program broj 117/2022

od  14.04.2022.god.

 

 

NAPOMENA:

Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum iz tabele

Za sopstveni prevoz cena se umanjuje za 30€

VAŽNA NAPOMENA: U slučaju da ugovorena rezervacija hotela, usled objektivnih okolnosti, ne bude potvrđena od strane hotelijera u roku od 48h  (ne računajući subotu i nedelju) orgranizator putovanja zadržava pravo da o tome obavesti putnika, koji može odustati od aranžamana ili izvršiti promenu rezervisanog objekta.

 NAPOMENA ZA VIZNI REŽIM:  Putnici koji nameravaju da putuju sa starom putnom ispravom – plavim pasošem u obavezi su da sami apliciraju za individualnu tursku i bugarsku vizu. Molimo putnike da se blagovremeno informišu o potrebnoj dokumentaciji u Konzulatima Republike Turske i Bugarske. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja ili nerealizacije  bugarske vize i u tom slučaju smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza prema čl.10 Opštih uslova putovanja agencije LUI TRAVEL. Putnici koji nisu državljani Republike Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju, kao i zemalja kroz koje prolaze.

 NAPOMENA: Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak na teritoriju EU.

Izdvajamo slične ponudeHotel Kustur Club Holiday Village 5* se nalazi oko 3km od centra Kušadasija, zauzima površinu do 170.000m2. Hotel ima privatnu plažu. Korišćenje ležaljki, suncobrana i peškira je besplatno. Sve sobe imaju balkon ili terasu, klima uređaj, fen, televizor, telefon, sef uz doplatu, mini bar.  Hotel ima dva bazena, jedan sa toboganima (oba bazena imaju delove prilagođene deci), snack bar, dva ...
Hotel Richmond Ephesus Resort 5*  je udaljen 12km od centra Kušadasija, poseduje sopstvenu peščanu plažu. Kompleks zaauzima površinu od 52.000m2. Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni za goste hotela. Sve sobe imaju televizor, mini bar, fen, telefon, sef, balkon i klima uređaj.  Hotel sadrži  nekoliko restorana (glavni i tri a la carte restorana), šest barova, spoljašnji i unutrašnji bazen, dečiji ...
Hotel Ayma Beach Resort & Spa 4* nalazi se oko 3km od centra Kušadasija, i oko 100m od Ladies beach.  Sve sobe imajutelefon, televizor,  klima uređaj (uračunat u cenu)  fen i balkon. Hotel  sadrži  restoran, dva bara, lobi, tursko kupatilo i saunu, otvoreni bazen sa delom za decu, fitnes centar, sto za bilijar (uz doplatu), teniski teren, sefove na recepciji ...
Mreža agenata

Naše usluge možete iskoristiti i preko subagenata u najbližem gradu